Træning

Træning for lettere øvede voksne i efteråret 2017

Vi organiserer træning for lettere øvede voksne hen over udendørssæsonen 2017. Træningen henvender sig primært til tidligere deltagere i voksenintro, men andre lettere øvede er også velkomne.

Træningen er gratis at deltage i, men til gengæld kræver tilmelding, at man har tegnet medlemskab indtil udgangen af 2017. Hvis du gerne vil tilmeldes og i øjeblikket kører på det specielle sommermedlemskab, så kontakt This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. mhp. at tegne medlemskab fra sommermedlemskabets udløb indtil udgangen af 2017.

Der er kun 8 pladser på holdet, og de uddeles efter først-til-mølle-princippet. Tilmeldinger efter de første 8 kan komme på venteliste og må deltage i træningen, hvis der er afbud - det er der næsten altid.

Træningen afholdes på de udendørs baner på Nordre Skansevej, men i tilfælde af dårligt vejr eller sent tidspunkt flyttes træningen ind i hallen.

Man tilmelder sig til træningen per This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it..

Træningen forestås af en skare af erfarne medlemmer af klubben, og derfor vil træningstiderne variere lidt. Der justeres lidt på programmet hen ad vejen, så nedenstående tider og temaer kan ændre sig. De fastlagte træninger (som ikke ændrer sig) er markeret med "bekræftet").

 1. Torsdag d. 17. august kl. 18-20. Tema: Grundslag. Trænere: Lars Thomsen og John Rasmussen (bekræftet).
 2. Tirsdag d. 22. august kl. 18-20. Tema: Topspin og slice. Trænere: Manh og Ket Nguyen (bekræftet).
 3. Torsdag d. 31. august kl. 18-20. Tema: Flugtninger. Trænere: Jens Eric Strudsholm og Jørgen Toft Nørgaard (bekræftet).
 4. Torsdag d. 7. september kl. 20-22. Tema: Loop og stopbolde – driv din modstander til vanvid. Trænere: Linh Ngyuen og Huan Nguyen (bekræftet).
 5. Torsdag d. 14. september kl. 18-20. Tema: ? Trænere: Bo Eberhardt og Aage Sørensen.

Juniortræning i sommeren 2017

I den sommeren 2017 tilbyder Nørresundby Tennisklub juniortræning på følgende mandage med start kl. 16:

 • 15. maj
 • 22. maj
 • 29. maj
 • 12. juni
 • 19. juni
 • 14. august
 • 21. august
 • 28. august (selvtræning)
 • 4. september (selvtræning)
 • 11. september (selvtræning)

Træningen foregår som hovedregel på klubbens udendørs anlæg på Nordre Skansevej. I tilfælde af regn flyttes træningen dog indendørs til tennishallen på Lerumbakken. Træningen tilrettelægges efter deltagernes niveau på orange, grønt og gult niveau.

Udendørs træner om sommeren er This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.. Kontakt gerne Jens Eric i god tid, hvis du er interesseret i at komme med til den kommende sæsons træning.

Niveaudelt juniortræning om vinteren i samarbejde med andre tennisklubber

I vinterhalvåret organiseres juniortræning sammen med Aalborg Tennisklub og Aalborg Østre Tennisklub. Det giver mulighed for differentieret træning på følgende niveauer:

 • Skumtennis (for begyndere)
  Torsdag 17-18 på Aalborghus Gymnasium.
 • Orange bold (for begyndere)
  Mandag eller torsdag 17-18 i tennishallen
 • Grøn bold (for let øvede)
  Mandag eller torsdag 18-19 i tennishallen
 • Gul bold (for øvede)
  Mandag eller torsdag 19-20 i tennishallen

Spillere, som vil deltage, visiteres til de forskellige hold i samarbejde med trænerne efter nedenstående principper.

Deltagelse i een gang træning per uge er betalt for NTK-medlemmer via deres kontingent. Træningsperioden er 3. oktober til 6. april med afbrydelser i ferier og helligdage.

Man skal naturligvis have et gyldigt medlemskab i hele træningsperioden for at deltage i træningsaktiviteterne. Man tilmelder sig ved at kontakte This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it..

Personlig træning

I Nørresundby Tennisklub kan personlige trænere virke på freelancebasis. Træning og betaling aftales direkte mellem spiller og træner, som begge skal være medlemmer for at kunne booke en bane til træningen. Udbuddet af trænere varierer lidt hen over tiden. Trænere har mulighed for at blive præsenteret i listen nedenfor.

Daniel Immervoll

 

Sponsorer