Træning

Åben træning mandag aften

De fleste mandage i udendørssæsonen er der åben træning kl. 18-20 med Carl Lassen. Træningen retter sig mod let øvede og motionister.

Alle med gyldigt medlemskab kan deltage gratis, men man skal på forhånd tilmelde sig på klubbens Facebook-gruppe, hvor et opslag nogle dage forinden vil annoncere træningen. Der er plads til otte deltagere, og der lukkes for tilmelding, når holdene er fyldte. Tilmeldingen på Facebook koordineres af Inge Lunding Kjær, som vil forsøge at fordele pladserne nogenlunde retfærdigt, hvis holdet gentagne gange er overtegnet.

Åben træning lørdag formiddag

De fleste lørdage i indendørssæsonen er der åben træning fra i tre timer kl. 9-12. Træningen opdeles i to halvdele:

  1. For de let øvede og motionister. Let øvede er per definition dem, som er kommet igennem Voksenintro.
  2. For de øvede og turneringsspillerne.

Alle med gyldigt medlemskab kan deltage gratis, men man skal på forhånd tilmelde sig på klubbens Facebook-gruppe, hvor et opslag nogle dage forinden vil annoncere træningen. Der er plads til otte deltagere på hvert hold, og der lukkes for tilmelding, når holdene er fyldte. Trænerne vil i opslaget meddele, om den enkelte tilmeldte skal komme til første eller anden halvdel.

Visse lørdage er hallen optaget fra kl. 11 af holdkampe, og i så fald trænes der kun i to timer i alt. Nogle få weekender kan træningen helt være aflyst på grund af andre arrangementer.

Niveaudelt juniortræning om vinteren i samarbejde med andre tennisklubber

I vinterhalvåret organiseres juniortræning sammen med Aalborg Tennisklub og Aalborg Østre Tennisklub. Det giver mulighed for differentieret træning på følgende niveauer:

  • Rød bold (for begyndere og små børn), torsdag 17-18 på Aalborghus Gymnasium
  • Orange bold (for begyndere), mandag og torsdag 16-17 i tennishallen
  • Grøn bold (for let øvede), mandag og torsdag 17-18 i tennishallen
  • Gul bold hold I (for øvede), mandag og torsdag 18-19 i tennishallen
  • Gul bold hold II (for øvede), mandag og torsdag 18-19 i tennishallen

Spillere, som vil deltage, visiteres til de forskellige hold i samarbejde med trænerne.

Deltagelse i een gang træning per uge er betalt for ungdomsmedlemmer i NTK via deres kontingent. Dette gælder dog ikke for familiekontingent. Træningsperioden er oktober til april med afbrydelser i ferier og helligdage.

Man skal naturligvis have et gyldigt medlemskab i hele træningsperioden for at deltage i træningsaktiviteterne. Man tilmelder sig ved at kontakte This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it..

 

Personlig træning

I Nørresundby Tennisklub kan personlige trænere virke på freelancebasis. Træning og betaling aftales direkte mellem spiller og træner, som begge skal være medlemmer for at kunne booke en bane til træningen. Udbuddet af trænere varierer lidt hen over tiden. Trænere har mulighed for at blive præsenteret her, hvis de sender en kort bio og et billede til This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it..

Træner Carl Lassen

CarlLassenHej, mit navn er Carl.

Jeg er 19 år og er kommet til klubben som ny træner i efteråret 2019. Jeg vil gerne træne børn mellem seks og 14 år og nybegyndere eller letøvede voksne. Tidligere har jeg været træner i fem år hos Skørping Tennisklub og to år hos Støvring Tennisklub og har derigennem fået stor erfaring.

Jeg har været til to DGI trænerkurser og henvender mig derfor ikke til elitespilleren. Det koster 120 kr. for en times træning og jeg kan godt træne op til otte ad gangen.
Skriv eller ring til mig på 60810367, hvis du gerne vil høre mere.