Træning

Åben træning lørdag formiddag

De fleste lørdage i indendørssæsonen er der åben træning for alle medlemmer i hallen kl. 9-12 for delt på to hold á 1½ time..

"Åben" betyder, at alle med gyldigt medlemskab kan deltage gratis, men man skal på forhånd tilmelde sig på klubbens Facebook-gruppe, hvor et opslag nogle dage forinden vil annoncere træningen. Der er plads til otte deltagere på hvert hold, og der lukkes for tilmelding, når holdene er fyldte. Tilmeldingen på Facebook koordineres af Inge Lunding Kjær, som vil forsøge at fordele pladserne nogenlunde retfærdigt, hvis holdet gentagne gange er overtegnet.

Niveaudelt juniortræning om vinteren i samarbejde med andre tennisklubber

I vinterhalvåret organiseres juniortræning sammen med Aalborg Tennisklub og Aalborg Østre Tennisklub. Man kan læse nærmere om dette tilbud og de forskellige hold på Aalborg Tennisklubs hjemmeside. Spillere, som vil deltage, visiteres til de forskellige hold i samarbejde med trænerne.

Deltagelse i een gang træning per uge er betalt for ungdomsmedlemmer i NTK via deres kontingent. Træningsperioden er oktober til april med afbrydelser i ferier og helligdage.

Man skal naturligvis have et gyldigt medlemskab i hele træningsperioden for at deltage i træningsaktiviteterne. Man tilmelder sig ved at kontakte This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it..

Personlig træning

I Nørresundby Tennisklub kan personlige trænere virke på freelancebasis. Træning og betaling aftales direkte mellem spiller og træner, som begge skal være medlemmer for at kunne booke en bane til træningen. Udbuddet af trænere varierer lidt hen over tiden. Det er i reglen nemmere at finde en træner om vinteren end om sommeren. Trænere har mulighed for at blive præsenteret her, hvis de sender en kort bio og et billede til This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it..