Så blev standeren luftbåren

Sæsonstarten har været med lidt forhindringer i år. Frosten blev ved længe, og da vejret endeligt blev godt, måtte vi vente pænt i kø sammen med andre tennisklubber på vores tur til at få lidt kærlighed fra den tidsmæssigt udfordrede banemand. Faktisk var vi længe usikre på, hvornår vi i praksis kunne komme til at spille på banerne.

Derfor blev standerhejsningen lidt anderledes i år. Spillet på banerne har været i gang i nogle uger, og vi besluttede i stedet at markere standerhejsningen med lidt hyggespil og grillede pølser. De fremmødte syv herrer og to damer fik spillet et par timers doubler på kryds og tværs, før der var pølser, brød og en håndbajer til restitutionen.

Banerne er efterhånden ret gode, men de trænger stærkt til vand, fordi det ikke har regnet længe. Man kan næsten ikke vande for meget, og man bør stoppe spillet med passende mellemrum for at feje og vande, inden man spiller videre. Der er stor forskel på tørheden af banernes forskellige områder, så man kan med fordel bruge håndvanderen til pletvanding de tørreste steder.

Vi ønsker alle medlemmer en fantastisk sommersæson med grus bøgetræer og solskin.