Begge udendørs baner er nu spilbare

Nu blev Bane 2 klar og kan bookes på normal vis fra og med tirsdag d. 23. marts 2021. Dermed er hele anlægget på Nordre Skansevej åbent for booking og spil.

Det er meget bemærkelsesværdigt, at begge baner er blevet spilbare en hel måned før normalt, og det er kun sket på grund af en stor indsats fra frivillige medlemmer, som har luget, skrabet, tromlet, fejet, fixet linjer, kørt masser af læs ukrudt væk og flere tons grus ind på banerne. Tusind tak til alle de aktive medlemmer.

Det er endnu mere bemærkelsesværdigt, at banerne er så gode. Faktisk er de tæt på perfekte. Bane 1 er stenhård og helt jævn. Bane 2 er en anelse blødere men helt acceptabel, og vi forventer, at den i løbet af få dage får samme hårdhed som bane 1. Dermed er der slet ikke tale om de sædvanlige forårsbløde baner. Vi spiller med samme opspring som om sommeren, og det er helt fantastisk.

På banerne mangler endnu nogle detaljer, herunder montering af vandslange - bane 1 trænger allerede til lidt håndvanding. Dette klarer vi. Derimod søger vi frivillige, som vil hænge læsejlene op omkring banerne. Det er ca. en times arbejde for to personer.

Der mangler også en del klargøring af anlægget uden om banerne, og klubhuset skal grundigt rengøres, når vi er færdige med at svine udendørs. Alt dette kommer bestyrelsen til at kalde arbejdskraft ind til, og så håber vi på mindst lige så stor opbakning til denne del, som vi har fået til banerne.

Vi vil meget gerne vise banerne frem til vore partnerklubber, Chang Tennis, Gug Tennis, ATK og AØT, og derfor åbner vi nu også for gæstebooking i vores system, så man igen kan invitere gæster fra de pågældende klubber til spil på Skansen. Fra NTK letter vi specielt på hatten til Chang Tennis, som har været overordentligt imødekommende til at modtage gæster på deres fire helårsbaner i det tidsrum, hvor det var svært at spille andre steder.