Varme i klubhuset

Med økonomisk støtte fra Aalborg Kommune (mange tak for det!) er der nu installeret fjernvarme i vores klubhuset på Skansen.

Der er ingen tvivl om, at både brugere og ikke mindst huset som sådan bliver glade for det. Et hus der står med varme på hele året holder langt bedre og indeklimaet som helhed forbedres. Man mærker det faktisk allerede.
Der er opsat radiatorer i stuen, i gangen, i de to omklædningsrum, i hver af de to toiletter samt i det lille "teknikrum". Det sidste betyder, at vi ikke fremover behøver at lukke for vand - og strøm om vinteren. Og det betyder igen, at huset kan bruges til "noget" i vintersæsonen - f.eks. møder eller andre arrangementer.

Fjernvarmen opvarmer nu også vandet i brusere og haner. Tidligere blev vandet opvarmet med en el-vandvarmer, som var placeret i det lille teknikrum ved siden af den overdækkede terrasse. El-varmeren er nu fjernet fra rummet, hvilket giver en del mere plads dér. 

Nyt toilet feb 2021Ud over fjernvarmeprojektet er de to toiletter også renoveret med nye toiletter, håndvaske og berøringsfri vandhaner.

Som man kan se mangler der nu blot en grundig rengøring - og måske en klat maling.... med mere!

Radiator omklædningsrum