Varme på Skansen

Bestyrelsen benytter vinteren til at forberede en række forbedringer på det udendørs anlæg på Nordre Skansevej. Efter at klubhusets ydre er blevet renoveret, og der er lagt fliser, installeret nyt vandingsanlæg og bygget skur til tromlen, er turen nu kommet til klubhusets indre indretning.

Vi har længe haft ønske om at kunne holde lidt varme på huset om vinteren, fordi husets struktur ikke har godt af det fugtige klima i et upopvarmet hus. Huset har hidtil været opvarmet med elradiatorer, som er rustne og defekte og alt for dyre og klimaskadelige i brug. Derfor har vi haft en dialog med Aalborg Kommune om etablering af en mere tidssvarende opvarmning. Efter overvejelser om varmepumpe ser det nu ud til, at vi får indlagt fjernvarme i løbet af vinteren. Det har den yderligere sidegevinst, at badvandet ikke længere skal opvarmes elektrisk i en stor vandvarmer, så vi forventer at spare en del strøm.

Ved at holde en temperatur på 10-15 grader gennem vinteren skulle huset kunne holdes tørt, og vi slipper for muggen lugt og fugtigt træværk, når vi åbner om foråret.

Åhhh, forår! Det må gerne komme snart!