Adgang gennem klubhuset til udendørsbanerne

 

 1. Lågen ind til området vil blive låst mandag 6/7 og al adgang kan derefter kun ske gennem klubhusets hoveddør, der vender ud mod Nordre Skansevej.

 2. Døren dér åbnes vha. din nøglebrik, som du og alle medlemmer og klippekorts-brugere har betalt for i forbindelse med købet af første medlemskab eller klippekort.

 3. Hvis du er ret nyt medlem, har du måske endnu ikke afhentet og fået registreret din nøglebrik. Det skal du gøre i receptionen i Nørresundby Idrætscenter (svømmehallen) på Lerumbakken tæt ved vores squash- og tennishal. 
  Receptionens åbningstider er ma-to kl. 6-20, fr kl. 6-17, lø/sø/helligdage kl. 9-15.

 4. Hvis du forlader anlægget igen som den sidste, er det vigtigt at du låser døren fra huset ud mod anlægget. Bemærk at dørhåndtaget skal trækkes opad for at vrideren kan låses.
  Hoveddøren ud mod Nordre Skansevej smækker af sig selv, men kontrollér venligst, at det sker.

 5. Der kan købes øl/vand fra køleskabet i "køkkenet/stuen". Husk at indbetale beløbet på MobilePay og at lægge tomme dåser og flasker i pant-sækken, der findes tæt ved køleskabet.

 6. Pga. Corona-situationen kan vi endnu ikke benytte omklædningsrummene i Skansen. Se hvorfor og de øvrige de gældende Corona-regler her: 
  https://ntsc.halbooking.dk/proc_intro.asp?side=10

/KJ