Dropin om søndagen kl. 14-16

Vi forsøger at stable en fast Dropin-event på benene på søndage kl. 14-16. Det er en fremragende mulighed for nye medlemmer til at møde makkere, som man efterfølgende kan spille med.

Konceptet i Dropin er, at banerne er booket, og alle medlemmer kan blot møde op, hvorefter man spiller doubler på kryds og tværs mellem de fremmødte. Hvis der er otte eller færre fremmødte, så spiller man normalt et sæt på hver bane, hvorefter der byttes rundt. Hvis der er mere end otte fremmødte, må nogen sidde over, og så spiller man i stedet fire partier på hver bane, hvorefter oversidderne roteres ind. Vi har erfaring for, at det fungerer fint med op til 12 deltagere.

Hvis de fremmødte er på meget forskellige niveauer, så kan man enten prøve stærk/svag-konstellationer eller prøve at niveaudele spillerne på de to baner.

Alle er velkomne, hvis de har niveau til at holde bolden i spil. Hvis du er helt nybegynder og har problemer med at holde bolden i gang, så bør du spille eller træne lidt mere, inden kommer til Dropin. Hvis du er på ATP-niveau, er du også velkommen, men så skal du være forberedt på at tage lidt hensyn til spillere på andre niveauer.

I første omgang kører vi arrangementet alle søndage i november måned, undtagen søndag d. 18/11, hvor hallen er optaget af holdkamp. Hvis arrangementet er en succes, så fortsætter vi henover vinteren. Hvis der ikke møder folk nok frem til at fylde banerne, så stopper Dropin efter november, så banerne kan være fri til almindelig booking.

Ses vi søndag d. 4. november?

 

Sponsorer