Stilleben fra baneklargøring

Foråret har ikke rigtigt været til at regne med i år, så bestyrelsen har tøvet med at slå på tromme for officiel baneklargøring og standerhejsningen har hængt i en tynd tråd. Men nu er det ganske vist, at der er

  • Fælles klargøring af anlæg, klubhus og baner lørdag d. 21. april kl. 10.
  • Standerhejsning for sæson 2018 lørdag d. 28. april kl. 10.

På grund af det mildest talt udfordrende vejr, forsøger bestyrelsen at gøre en del af arbejdet, primært det mere faglige banearbejde, når tiden og vejret tillader det. Billedet ovenfor er taget i dag, lørdag d. 7. april i skønt solskin. Status er:

  • Der er fjernet løse blade og andet skidt rundt i kanten af begge baner.
  • Bane 1 er rengjort og klar til tromling.
  • Der er delvist luget omkring begge baner. Billedet viser nyoprenset ende af bane 2.
  • Ket har repareret den defekte pakning i motortromlen og er i færd med at skaffe en ny startsnor.

Især lugningen kræver en del knofedt, og vi har brug for din assistance. Tag op på anlægget, gå ind på banerne og brug en times tid på at luge ukrudt. Lige nu er banerne svampede, og dt er pærelet at skrabe ukrudtet af med en skovl eller endda med løvriven, skovle det op i trillebøren og køre det væk. Hvis vi får mange medlemmer til at bidrage de kommenda dage, så får vi rigtigt flotte baner at starte på til standerhejsningen.

Til den fælles klargøring d. 21. april, skal vi have spredt nyt grus ud på banerne, fjernet blade og andet skidt fra resten af anlægget, have gjort klubhuset rent og hyggeligt, have tromlet banerne nogle ekstra gange, og have monteret net og fittings på banerne.

Vel mødt!

 

Sponsorer