Dropin starter efter nytår

 

Dropin søndag kl. 14-16 har i flere omgange været en institution i Nørresundby Tennisklub. Det har længe været et ønske at få startet det op igen, og nu er det muligt, fordi nogle erfarne medlemmer, nemlig Philippe Campos og Klaus Huusom, har meldt sig til at organisere og holde lidt styr på tropperne.

Vi begynder igen søndag d. 7. januar kl. 14-16 og fortsætter, så længe der er tilslutning.

Reglerne for dropin er følgende:

  • Man møder blot op og spiller (normalt double) på kryds og tværs. Ingen tilmelding er nødvendig.
  • Alle er velkomne på følgende betingelser: Man skal have gyldigt tennismedlemskab, og man skal spille godt nok til at kunne holde bolden i gang.
  • Hvis der er flere end otte fremmødte, så spiller man doubler med fire partier på hver bane (så alle fire spillere kommer til at serve), og derefter bytter man rundt, så de overskydende på skift sidder over. Man er velkommen til at "sidde over" i cafeteriet og drikke en kop kaffe eller te.
  • Hvis der er otte eller færre fremmødte, så spiller alle naturligvis hele tiden, og man søger at spille hele sæt.
  • Hvis der er stor forskel på de fremmødtes niveau, så vil organisatorerne forsøge at opdele deltagerne i niveauer på de to baner, og så kan man bytte lidt mindre imellem banerne og lidt mere indbyrdes på hver bane.

Det er vigtigt at understrege, at en af de vigtigste funktioner for dropin er at give medlemmer mulighed for at lære nye partnere at kende. Derfor er der vide rammer for deltagernes niveau. Man skal kunne holde bolden i gang, men man behøver bestemt ikke at være nogen fantastisk tennisspiller, og vore let øvede medlemmer er særdeles velkomne.

 

Sponsorer