Godkendt resultat i holdturneringen 2017

 

Der er spillet en del spændende kampe på anlægget i sommersæsonen 2017. Klubbens tennismæssige spidskompetence var repræsenteret af vores herrehold i serie 1, som havde en tilfredsstillende sæson. Holdet var oprykker fra serie 2 og måtte derfor forventes at komme under hård beskydning, men da støvet havde lagt sig, endte holdet på en absolut godkendt 4.-plads, et mulhår foran Hobro.

serie12017

De nærmeste sæsoner må forventes at byde på konsolidering i serie 1, og - hvem ved - måske kan vi om nogle år gøre os gældende i toppen af rækken.

Lidt større vinderchancer tilskrives rutinemæssigt vores Region 50+ veteranhold, som med en enkelt undtagelse i 2016 plejer at vinde deres pulje. Således gik det også i år, hvor holdet suverænt spillede sig videre til oprykningsspillet fra en førsteplads i puljen. Holdet vandt også i oprykningsspillet over de midtjyske klubber fra Stavtrup og Odder, og gik dermed sikkert i den endelige oprykningsfinale mod Silkeborg.

Desværre var holdet ikke i stand til at stille op mod Silkeborg, som dermed tager oprykningen til eliterækken. Det var synd, at de dygtige veteraner ikke fik lov at spille finalen, men sikkert meget godt, at vi ikke rykker op i denne omgang. Eliterækken kræver større hold med flere kampe og en ekstra dame. Kampene bliver svære at afvikle på vores lille anlæg, og den ekstra veterandame er svær at finde i øjeblikket. Dermed er holdet klar til at terrorisere regionsrækken igen i næste sæson.

 

Sponsorer