Brænder du for squash?

 

Vi kan sikkert hurtigt blive enige om, at squash er en fantastisk sport, som udfordrer både hjerte og hjerne, og nu har en gruppe forskere under ledelse af Dr. Pekka Oja vist, at ketsjersport er den mest levetidsforlængende idrætsaktivitet. Vi har ideelle betingelser for at dyrke squash på de mest fleksible vilkår i Nørresundby Squash- og Tenniscenter, men vi vil så gerne have flere til at deltage.

Alle undersøgelser viser, at netværk er en vigtig faktor for at udbrede sporten, og til det formål skal vi bruge nogle fælles klubaktiviteter, f.eks. klubaften, dropin, interne turneringer og så videre. Bestyrelsen har rigeligt at gøre i forvejen, så vi søger nogle få medlemmer, som kunne tænke sig at koordinere en eller flere af den slags tiltag.

Du behøver ikke at påtage dig en hel masse. Det er ofte tilstrækkeligt, at nogen lover at være til stede og organisere spillet en smule, så der er nogen at henvende sig til.

Bestyrelsen støtter naturligvis med PR, banebooking og andet. Hvis du kunne tænke dig at hjælpe og vil høre nærmere, så kontakt formanden for squash-udvalget, Michael Jensen. Hans koordinater kan findes på vores kontaktside.