Ændrede Corona restriktioner fra 1. marts

 Fra 1. marts 2021 gælder følgende regler:

 1. Den nye forsamlingsgrænse på 25 personer gør det muligt at spille tennis på to udendørsbaner.
 2. Der er ikke krav om coronatest eller negativ test.
 3. Vores tennisklubhus, inkl. toiletterne, må gerne holdes åbent for kortvarige ophold.

  Det betyder konkret for NRSTC medlemmer:

 4. Aktive tennismedlemmers "bero" (medlemsforlængelse) ophæves fra og med 1. marts 2021.
  - Det sker, fordi vi satser på at gøre det muligt at spille tennis udendørs snarest. Banerne vil kunne bookes som normalt i vores bookingsystem fra 1/3, MEN tennismedlemmerne skal selv holde øje med tennisklubbens  Facebookgruppe (https://www.facebook.com/groups/156106141221066), hvor der jævnligt gives meldinger om, hvorvidt der kan spilles på banerne eller ej.

 5. Squashmedlemmer kan desværre endnu IKKE spille indendørs. Derfor FORLÆNGES deres "bero" (udsættelse af medlemskabets ophør) med godt en måned, nemlig til og med 5. april 2021. Hvis det bliver muligt at spille før, ophæves bero'en naturligvis. 
  Vi håber meget, at squashspillerne vender talstærkt tilbage, så snart det er muligt. Den langvarige nedlukning af squashbanerne (og også indendørs tennisbaner) tærer mærkbart på foreningens økonomi....

 6. Vi har ikke så mange multimedlemmer (både squash- og tennis udøvere) og i den gruppe ophæves "bero'en" også, ligesom det er tilfældet med tennisspillerne. Dermed har multimedlemmer altså også mulighed for at dyrke udendørs tennis hen over det tidlige forår.


NRSTC's bestyrelse
25/2 2021