Squash-klubaften hver torsdag kl. 18-19:30

Det er en stor fornøjelse at kunne annoncere, at klubaften i squash-afdelingen begynder igen torsdag d. 25/1 og fremefter hver torsdag, så længe der er interesse.

Klubaften er et løbende åbent arrangement i et helt afslappet og uformelt miljø for ALLE medlemmer, uanset om du er absolut begynder eller erfaren turneringsspiller. Der er ingen tilmelding – bare duk op.

Du spiller typisk et enkelt sæt med en vilkårlig modstander, hvorefter du finder en ny person at spille med. Man kan spille efter de almindelige regler, eller I kan aftale at indføje ”benspænd”, eksempelvis at der ikke må benyttes bestemte slag, eller at bolden først må ramme jorden, når den kommer over midten. Der er altid et par tovholdere til stede, som gerne giver gode råd omkring spil og teknik i det omfang, du beder om det.

Christian G. Steffensen er den hovedansvarlige for klubaften. Han har indtil i sommer spillet flere år i elitedivision for Birkerød, men flyttede til Aalborg i august for at studere. Han har erfaring som både elitespiller og træner. Christian vil være til stede de første tre gange. Derfra vil han være til stede hver 2. eller 3. gang.

Er der et eller flere medlemmer, som kunne tænke sig at hjælpe Christian med at være tovholder?

Hjælpen kan være alt lige fra at introducere nye spillere med teknik til at stå for, at medlemmerne får spillet mod nogle forskellige. Ligesom Christian behøver man ikke at kunne være til stede hver gang, men så ofte som muligt. Kunne du tænke dig at give en hjælpende hånd eller overvejer det, kan du skrive en mail til This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it..

I pauserne ude på gangen kan man tit opnå lidt bedre spilforståelse ved at drøfte taktik, placering, osv. mens man sammen ser de andre spille. Læs mere om klubaften her.

Velkommen på banerne - vi glæder os til at se dig!

Sponsorer