Til tops i Thy

Det var lagt op til et regulært topbrag, da Thy tog imod Aalborg tirsdag den 17. januar 2017, idet det to hold efter sæsonens kampe var gået i udbrud i spidsen af divisionen.

ASK havde taget lidt opbakning med til Thy, så ud over de fire toptrimmede spillere, Lars Rasmussen, Steen Smed Schutze, Ricco Jensen og vores nye topspiller, Steven Grenaa, var Allan og Michael også taget med på den lange tur til Thy.

Der er god interesse for squash i Thy, så holdet mødte op til en godt besat hal. I første runde skulle Lars møde Nicolaj, en svær kamp, hvor Lars fik en sejr efter fem hårde sæt. Steen skulle møde Klara, en af de unge piger fra Thy, og her måtte Steen desværre give fortabt. Klara vandt 3-0.

I anden runde vinder Troels over Ricco, men Steven vinder over Steen Lauridsen fra Thy, og så står der 2-2; holdkampen er fortsat helt lige. I tredje runde vinder ASKs Steen over Nicolaj med 3-2, og Lars roder sig ud i fem sæt imod Klara og taber desværre 3-2 og er helt færdig. Med 3-3 er kampen stadig helt åben.

I fjerde runde vinder Ricco 3-1 over Steen Lauridsen og bringer ASK foran 4-3 inden sidste kamp. Her møder vores nye superspiller, Steven, Troels fra Thy. Og det bliver et brag af en kamp, som først bliver afgjort i femte sæt hvor Steven vinder 11-9. Sådan! Aalborg vinder 5-3 og skaber afstand på førstepladsen i 3. division.

thy2