Atter indendørs squash og tennis - med betingelser

Myndighedernes opdatering af coronarestriktionerne d. 6/5 2021 betyder, at vi kan åbne for booking af squash og indendørs tennisbaner. Men betingelsen er, at brugeren har et gyldigt coronapas medbragt ved brugen.

Gyldigt coronapas kræver mindst en af følgende betingelser:

  • At du er færdigvaccineret* (SE TILFØJELSE FRA  21/5 NEDENFOR)
  • At du er tidligere smittet med Covid-19
  • At du har taget en PCR- eller lyntest, der ikke er mere end 72 timer gammel.

Foreningen er forpligtet til at føre daglig kontrol med om brugerne har gyldigt coronapas. Vi beder derfor om forståelse for, at man kan møde repræsentanter for klubben, som beder om at få fremvist coronapasset.

Hvis en bruger ikke kan fremvise gyldigt pas, beder vi vedkommende om at stoppe aktiviteten og forlade hallen. Efterfølgende vil vedkommende blive spærret i bookingsystemet, indtil corona-situationen er normaliseret.

Hvis myndighederne får kendskab til anvendelse af vore faciliteter uden gyldigt coronapas, koster det klubben en bøde på 3000 kr. for hvert tilfælde. Det er derfor afgørende vigtigt, at vi hjælper hinanden med at sikre, at reglerne altid er overholdt.

I øvrigt gælder følgende regler:

  1. Husk omhyggelig håndhygiejne og afspritning.
  2. Afstand 1-2 m.
  3. Mundbind overalt i hallen bortset fra på banen, samt når du sidder ned i klublokalet på 1. sal.
  4. Omklædningsrum må indtil videre ikke benyttes. Toiletter kan benyttes.

Hvis det mod forventning viser sig, at reglerne ikke bliver overholdt, er vi desværre nødt til at lukke ned igen.

-------------

*TILFØJELSE FRA 21/5:

"GYLDIGT CORONAPAS" ÆNDRET FRA 21/5.
"Reglerne for gyldig dokumentation i coronapas lempes, så man som udgangspunkt 14 dage efter første vaccinationsstik kan anvende dokumentation herfor som coronapas." (citat fra "coronasmitte.dk).
"Fra tirsdag den 25. maj bliver det muligt at hente coronapas for COVID-19 vaccination umiddelbart efter, man er blevet vaccineret mod COVID-19 første gang. Indtil den 25. maj kan du dokumentere, at du er vaccineret med første stik via 'Vaccinationer' på sundhed.dk eller i MinLæge-appen." (citat fra coronasmitte.dk).