Pas godt på vores center!

 

Det kan ikke undgås, at der går ting i stykker i centeret. Vi har ikke nogen fast bemanding og en meget lille økonomi til reparationer, så det er vigtigt, at vi hjælpes ad med at passe på vores center.

Tirsdag d. 30. oktober fandt nogen på at rykke så hårdt i den låste dør i tunnellen, at låsebeslaget faldt ud, og karmen gik i stykker. Låsen er del af et ret avanceret og skrøbeligt styresystem, som netop tillader os at holde centeret kørende ubemandet, og det kan naturligvis ikke gå, at døren står pivåben hele døgnet. Derfor måtte bestyrelsesmedlem Michael Jensen, som ofte før, træde til med stor hast og håndværksmæssig snilde for at få karm og lås fikset.

I den følgende weekend var den så gal igen. I et formodentlig velment men meget klodset forsøg på at stramme nettet på tennisbane 1 har nogen dels ødelagt den specialfremstillede nøgle til formålet og dels sat skruen så meget i spænd ved at dreje den forkerte vej, at det er usikkert, om vi kan vriste den løs igen. Hvis det viser sig for svært, kan det have lange udsigter med at få nettet i orden, hvilket mildest talt er problematisk med snarlige turneringskampe i hallen. På billedes ses den nødstørftigt repararede nøgle. Vi ved endnu ikke, om den kan løse opgaven.

Lad os hjælpes ad med at holde centeret i orden og ikke skabe unødig ødelæggelse. På den måde frigøres bestyrelsesmedlemmernes energi til mere perspektivrige initiativer for foreningen.

 

Sponsorer