Aktiviteter

Squash002 400Klubaften

Klubaften er et løbende åbent arrangement i et helt afslappet og uformelt miljø for ALLE medlemmer, uanset om du er absolut begynder eller erfaren turneringsspiller.

Klubaften afholdes hver torsdag fra 18.00 til 19.30. Der er ingen tilmelding – bare duk op.

Du spiller typisk et enkelt sæt med en vilkårlig modstander, hvorefter du finder en ny person at spille med. Man kan spille efter de almindelige regler, eller I kan aftale at indføje ”benspænd”, eksempelvis at der ikke må benyttes bestemte slag, eller at bolden først må ramme jorden, når den kommer over midten.

Der er altid et par tovholdere til stede, som gerne giver gode råd omkring spil og teknik i det omfang, du beder om det.
Christian G. Steffensen er den hovedansvarlige for klubaften. Han har indtil i sommer spillet flere år i elitedivision for Birkerød, men flyttede til Aalborg i august for at studere. Han har erfaring som både elitespiller og træner. Christian vil være til stede de første tre gange. Derfra vil han være til stede hver 2. eller 3. gang.

I pauserne ude på gangen kan man tit opnå lidt bedre spilforståelse ved at drøfte taktik, placering, osv. mens man sammen ser de andre spille.

Hensigterne med klubaften er at give dig mulighed for at

  • hygge dig med squash og have det sjovt
  • møde andre medlemmer og måske fremtidige squash-buddies
  • hente inspiration til dit eget spil gennem at se og opleve andre spille
  • få noget fast ugentlig motion uden nødvendigvis at skulle deltage i regulær træning
  • opnå en grundlæggende forståelse af reglerne samt begreber som fx let, stroke og turning

Velkommen på banerne - vi glæder os til at se dig!

 

Sponsorer